Nova vozila za policijsku ispostavu u Belom Potoku

0
Bolnica VITA Novi Sad

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije Biljana Popović-Ivković prisustvovala je danas u Belom Potoku primopredaji četiri vozila, koje je opština Voždovac donirala policijskoj ispostavi u tom mestu.

Popović-Ivković je tom prilikom ocenila da će donacija doprineti još efikasnijem i kvalitetnijem radu policije, koja je u tom naselju u prethodnoj godini ostvarila dobre rezultate.

Ta policijska ispostava je u prethodnoj godini rasvetlila i procesuirala više osumnjičenih za različita krivična dela, pre svega ona koja se odnose na pljačku kuća i vikendica u podavalskim naseljima, istakla je ona.

Takođe, kako je dodala, policajci u ovoj ispostavi otkrili su i jednu veliku laboratoriju za uzgoj marihuane.

Popović-Ivković je iskazala zahvalnost opštini Voždovac na donaciji, i navela da sa početkom letnje sezone sve više građana posećuje izletišta na ovom području, a nova vozila će doprineti tome da policija bude efikasnija, a građani bezbedniji.

Ona je poručila da će Ministarstvo unutrašnjih poslova u narednom periodu raditi na sređivanju policijskih stanica i poboljšanju uslova i kvaliteta rada policijskih službenika.

Načelnik Policijske stanice Voždovac Nebojša Dragović iskazao je zahvalnost na donaciji, poručivši da će nova vozila unaprediti rad policije.

Ovo je još jedan pokazatelj rada policije u zajednici i dobre saradnje sa lokalnom samoupravom. Nastavljamo da se svi zajedno borimo protiv kriminala i korupcije, rekao je Dragović.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić istakao je izuzetnu saradnju sa Policijskom stanicom Voždovac i njenim ispostavama.

Ovom donacijom približićemo se našim građanima još više jer je važno da znaju da policija i opština zajedno rade u interesu njihovog boljeg života, rekao je Savić, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Izvor: Vlada Srbije