Najboljim oficirima 60. klase sablje od predsednika Srbije

0
Bolnica VITA Novi Sad

Predsednik Republike Aleksandar Vučić uručio je danas oficirske sablje najboljim oficirima u 60. klasi Generalštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane, potpukovnicima Staniši Đikiću, Ivici Stankoviću i Predragu Jovičiću.

„Gospodine predsedniče, u ime svih polaznika želim da vam kažem da računate na našu posvećenost i odgovornost, da smo spremni da adekvatno odgovorimo na svaki izazov i poretnje“, rekao je, obraćajući se u ime svih polaznika 60. klase, potpukovnik Đikić.

Vučić najavio veće plate vojnicima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Vojska dobiti veće plate pre kraja godine.

„Ove godine biće povećanja plata pripadnicima vojske. Oni će pre kraja godine imati najveće plate do sada“, podvukao je on u izjavi novinarima.

Snaga srpske politike da ne pristajemo na ultimatume

Snaga srpske politike je da ne pristajemo ni na kakve ultimatume, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u vezi ocena premijerke Ane Brnabić o poziciji Srbije po pitanju EU i Rusije.

Predsednik Vučić je rekao da ne zna šta je ko s kim razgovarao, niti da li je neko nekome davao kakve transkripte, ali da ima puno, beskrajno poverenje u Anu Brnabić i da se nada da neće zbog toga zažaliti.

Izvor: Tanjug