Na Novosadskom „Winter Festu“ večeras druženje sa kućnim ljubimcima

0
Bolnica VITA Novi Sad

Danas je poseban dan na “Novosadskom Winter Festu” imaćemo priliku da se družimo sa kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Pozivamo sve vlasnike i njihove kućne ljubimce da dođu na Trg slobode u 17h, jer je danas “Dan kućnih ljubimaca”.

Ljubimce i njihove vlasnike čekaju brojna iznenađenja i nagrade. Tako će jedna od nagrada biti 7 dana na Kopaoniku. Ako se uzme u obzir da najdraži nam četvoronošci mogu osvojiti tretmane za negu u salonima „YP Dragica“ i „YP MIna“, kao i poklone iz pet šopa „Puppy Shop“, eto vam razloga više da se naoružate dobrim raspoloženjem i da svratite.

Članovi Udruženja za zaštitu životinja iz Novog Sada „SPANS“ će promovisati svoju akciju „Udomi, ne kupuj!“ i prikupljati sredstva za napuštene pse i mačke.

Večerašnja gošća biće književnica Jelena Bačić Alimpić, a od 18h na Singing Christmas Trees nastupiće hor “Šareni vokali” iz Sombora. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Od 19h slušaćemo bend “Nova”, a do 20h DJ Morning Indian – radio AS FM. Program radija AS FM već sada možete slušati na Trgu slobode.

Izvor: Brif.rs