Ministar razgovarao sa pripadnicima RV i PVO na aerodromu Batajnica

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas na aerodromu Batajnica sa  podoficirima i profesionalnim vojnicima iz 204. vazduhoplovne brigade i drugih jedinica koje su bazirane na tom aerodromu – Centra za obuku RV i PVO, 3. raketne baterije Drugog raketnog diviziona 250. raketne brigade i 20. bataljona VOJIN 126. brigade VOJIN.

Cilj sastanka je, prema  rečima ministra Đorđevića, da se ostvari neposredan kontakt sa bazom Vojske Srbije i u direktnoj komunikaciji spoznaju njihovi eventualni problemi koji su veoma često, uz malo dobre volje, lako rešivi.

Istovremeno je Đorđević upoznao podoficire i profesionalne vojnike sa aerodroma Batajnica i sa planovima za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i sa paketom mera koji će dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane.

Ministar odbrane je izrazio uverenje da je sastanak bio obostrano koristan  i najavio da će nastaviti neposredne susrete sa podoficirima i profesionalnim vojnicima u svim jedinicama Vojske Srbije.

Izvor: Ministarstvo odbrane