Martinović: “JOJ koalicija” bi Srbiju da vrati u prošlost

0
Bolnica VITA Novi Sad

Konačno su danas pale maske, ozvaničena je “JOJ koalicija – Jeremić, Obradović, Janković, plus Saša Radulović”, koja bi Srbiju da vrati u prošlost, izjavio je danas šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

To je koalcija koja građanima ne nudi ništa sem puke mrznje prema Aleksandru Vučihu i SNS, rekao je Martinović novinarima u parlamentu i dodao da Janković, Obradović i Jeremić nisu izgovorili ni reč o svom programu, a da im se “sa usta nije skidalo ime Aleksandra Vučića”. 

Naprednjaci, kaže Martinović, pitaju Jeremića i Jankovića kakva je to diktatura i strašna vladavina Aleksandra Vučića u kojoj se njih dvojica obraćaju novinarima iako nisu poslanici.

– Kakva je to diktatura u kojoj se Janković i Jeremić obraćaju u Skupštini, iako nisu poslanici? Izgleda da imaju poslanike koje su ukrali. Pitamo ih i odakle im pare za kampanju. Ako im ne pode za rukom da budu na vlasti, izazvaće nemire, ukrajinski i rumunski scenario – rekao je Martinović.

Navodi da je program JOJ koalicije da se Srbija vrati u vreme kada su je lideri te koalicije, kaže, upropastili, opljačkali, doveli do bankrotstva i kada je Kosovo proglasilo nezasvisnost.

On je upitao Jeremića i Jankovića odakle im stotine hiljade i miliona evra za kampanju, ko ih finansira i za čije interese, dodajući da je njihov interes da u Srbiji izazovu haos, nemire, da imamo ukrajinski, rumunski ili makedonski scenario. 

Martinović je istakao da će SNS učiniti sve da izbori proteknu regularno, navodeći da su naprednjaci svesni da će utakmica biti teska i nepravedna jer će biti 15 kandidata na jednog, a s druge strane, kaže i da SNS nema toliko novca kao sto imaju kandidati JOJ koalicije.

Izvor: Informer/ Tanjug