Još jedan uspešan dan SNS-a u akciji „Pomozimo komšiji“

0

U okviru akcije „Pomozimo komšiji“ koju je pokrenula Srpska napredna stranka, a u cilju pomoći sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija tokom hladnih zimskih dana, aktivisti SNS-a širom Srbije još jednom su pokazali solidarnost na delu.

Samo u toku današnjeg dana, na području cele Srbije, realizovane su mnogobrojne aktivnosti koje su umnogome olakšale život naših sugrađana.

Tako su omladinci OO Inđija pomogli oko čišćenja snega starijim sugrađanima ispred njihovih domova, dok je u organizaciji OO Kovačica od snega očišćen prilaz Domu zdravlja.

Aktivisti SNS OO Ljubovija obezbedili su prevoz i ogrev jednoj starijoj sugrađanki, dok su aktivisti OO Ruma pomogli dvema starijim sugrađankama, od kojih je jedna nepokretna, tako što su očistili sneg i led sa prilaza njihovoj kući.

U Barajevu su članovi OO Barajevo čistili sneg ispred domova starih i nemoćnih lica u naselju Karaula.

Bor je takođe pokazao veliku solidarnost i brigu za svoje sugrađane, kako one najmlađe, tako i one koji pripadaju socijalno osetljivim kategorijama. Aktivisti OO SNS Bor očistili su od snega prilaze ispred dečijeg vrtića “Dečija radost”, kao i Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Mozaik”.

U Opovu su stare i bolesne sugrađane članovi OO SNS Opovo odvozili na lekarske preglede, dok je SNS Lebane formiralo ekipe medicinske struke, koje su stalno na terenu i pomažu starim i nemoćnim licima.

Akcija „Pomozimo komšiji“ danas se nastavila i u Beloj Palanci. Članovi Srpske napredne stranke obezbedili su starijim sugrađanima prevoz do belopalanačkog Doma zdravlja, i to za starije ljude koji žive u selu Vrgudinac i Donjoj Koritnici. Takođe, za korisnike Dnevnog boravka za stara lica u Beloj Palanci, danas je obezbeđen prevoz do Dnevnog boravka kako bi i dalje nesmetano mogli da koriste usluge ovog vida vaninstitucionalne zaštite.

U Leskovcu su aktivisti SNS čistili sneg ispred Poljoprivredne savetodavne stručne službe u kako bi omogućili poljoprivrednim proizvođačima nesmetano podnošenje zahteva za subvencije.

Takođe, u nastavku akcije ” Pomozi komšiji”, oko 20 članova omladine OO SNS Raška danas je učestvovalo u čišćenju snega i leda po trotoarima i putevima MZ Baljevac.

U Vladimircima su članovi OO SNS Vladimirci obišli ugrožene porodice i uručili im pakete pomoći.

Aktivisti SNS-a iz Trgovišta čistili su sneg ispred Doma zdravlja u Trgovištu, OŠ “Branko Radičević“, i stambene zgrade u Ulici kralja Petra IKarađorđevića.

U Aranđelovcu su službe Javnog komunalnog preduzeća “Bukulja” i Javnog preduzeća “Zelenilo” očistile najveće delove gradskih i sporednih ulica, trotoara, parkova, gradskog trga, stepenice, prilaze školama i vrtićima, a to sve u koordinaciji sa ljudima iz Opštinskog odbora SNS u Aranđelovcu.

Omladina opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Mladenovcu očistila je od snega i leda prilaz Dnevnom borakvu za decu i omladinu ometenu u razvoju u MO “25. maj”, dvorište u toj ustanovi i staze koje korisnici koriste za šetnju, kao i prilaz objektu koji koriste dostavna vozila za distribuciju hrane.

Aktivisti i članovi OO SNS Novi Beograd očistili su pešačku stazu ispred osnovne škole ,,Nadežda Petrović“, pristupne pešačke staze u ulici Luja Adamiča i Džona Kenedija, kao i dečije igralište. Posipali su so i na zaleđenim pešačkim stazama u Bloku 71, Bloku 72 i u naselju Mileve Marić Ajnštajn. Sneg je očišćen sa prilaza zgradama, na autobuskim stajalištima, platou ispred tržnog centra Fontana, vrtiću, kao i na prilazu Visokoj turističkoj školi. U okviru iste akcije, aktivisti OO SNS Novi Beograd posetili su sugrađanina koji je zadobio trajne povrede nakon saobraćajne nezgode i ponudili mu pomoć oko nabavke namirnica i lekova.

Ovo je još samo jedan u nizu uspešan dan u akciji „Pomozimo komšijama“ koja je pokrenuta na inicijativu Srpske napredne stranke, i koja se uspešno sprovodi u svim delovima Srbije.

Cilj nam je da se ovom akcijom podigne svest kod svih građana o brizi za sugrađane kojima je pomoć najpotrebnija, jer samo zajedno možemo učiniti da Srbija bude bolje i lepše mesto za život.

Srpska napredna stranka i dalje nastavlja sa ovom akcijom.

Izvor: SNS

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.