Ikea danas otvorila robnu kuću za medije

0
Bolnica VITA Novi Sad

Robna kuća Ikea Beograd Istok kod Bubanj potoka danas je „otvorila vrata“ za predstavnike medija, uoči zvaničnog početka rada 10. avgusta.

Više od 200 akreditovanih novinara će moći da zaviri u prvu robnu kuću Ikee u Srbiji, kao i da obavi prvu kupovinu.

Vanorverbeke: Želimo dugo da ostanemo u Srbiji

Generalni direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke je izjavio danas da će robna kuća u Beogradu, koja će biti otvorena 10. avgusta, biti 400. robna kuća Ikee u svetu i da Ikea planira dugo da ostanu u našoj zemlji.

Robna kuća Ikea „Beograd Istok“ kod Bubanj potoka danas je „otvorila vrata“ za predstavnike medija, uoči zvaničnog početka rada 10. avgusta.

Prvi katalog na 300 strana i u milion primeraka

Robna kuća Ikea „Beograd Istok“ otvorila je danas vrata za predstavnike medija, uoči zvaničnog početka rada 10. avgusta, a tom prilikom je, između ostalog, predstavljen i prvi katalog kompanije na srpskom jeziku.

Katalog je štampan u milion primeraka od čega će se više od 900.000 besplatano deliti u radijusu od 60 km od robne kuće.

Kada je reč o mogućnosti da Ikea otvori drugu robnu kuću, ta kompanija radi na akviziciji zemljišta između benzinske pumpe „Zmaj“ i beogradskog aerodroma.

Dinamika otvaranja druge robne kuće zavisi od rezultata poslovanja prve u kojoj se, napominje, očekuje više od dva miliona posetilaca u prvoj godini.

Kompanija je već kupila zemlju u Nišu, tako da je moguća gradnja još dve robne kuće u Srbiji.

Robna kuća će biti otvorena svakog dana od 10 do 21 čas, dok je radno vreme restorana od 09.30 do 20 časova.

Izvor: Tanjug