Exit oborio rekord za dva sata

0
Bolnica VITA Novi Sad

Za nešto manje od dva sata oboren rekord od prošle godine.Prodato 17.000 ulaznica za Exit.

Prodaja ulaznica za Exit festival počela je juče u podne , a za nešto manje od dva sata širom planete putem onlajn prodaje planulo je prvih 17.000 ulaznica, čime je ne samo oboren prošlogodišnji rekord, već i dostignuta prva trećina dnevnog kapaciteta, saopštili su organizatori.

Nezaobilazan je bio i kombi „Exit Avanture“, obojen u duhu „Leta ljubavi“ iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, te društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.
Iz kombija su se mogle čuti Lenonova „Give Peace a Ćance“ ili Dilanova „Times They Are A Ćanging“ dok se povorka mladih kretala prema „Pariskom magazinu“, gde se već od ranih jutarnjih časova okupio veliki broj fanova u redu za prve „Exit“ ulaznice, koji se prostirao skroz do glavnog ulaza u taj tržni centar.
Njima su mladi glumci i pevači novosadske Akademije umetnosti izveli scenu iz filma „Kosa“ i otpevali uz ples numere „Aquarius“ i „I Got Life“, nakon čega je usledila žurka uz miks stare i nove muzike.
Najbrži fanovi, koji su čekali u redu već od osam časova, dobili su na poklon prve „Exit Summer of Love 2017“ majice, cegere, bedževe, postere i „Exit“ magične kartice, a ostvarili su i pravo na poklon cenu ulaznice za festival sa uštedom od čak 65 posto.

Exit“ festival biće održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog „Leta ljubavi 1967“.
Izvor: Tanjug