Ekspozitura Banke „Poštanska štedionica” otvorena u Novom Kneževcu

0
Foto: posted.co.rs
Bolnica VITA Novi Sad

Ekspozitura Banke „Poštanska štedionica” otvorena je juče u Novom Kneževcu, kao 150. organizaciona jedinica u mreži koju ova banka širi pod sloganom „Još bliži Vama”.

Na svečanom otvaranju predsednik opštine Novi Kneževac dr Radovan Uverić, predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice” Bojan Kekić i direktor Regionalnog centra u Novom Sadu Desimir Blašković, istakli su da će ekspozitura puno značiti za građane i privrednike ove severnobanatske opštine.

Banka, naglašeno je, nastavlja da se približava postojećim i potencijalnim klijentima, jer do sada je oko hiljadu ovdašnjih klijenata bilo upućeno na usluge u ekpoziturama u dvadesetak kilometara udaljenoj Senti, takođe u Kikindi i Subotici koje su udaljene oko 50 kilometara.

„Otvaranje ekpoziture za opštinu Novi Kneževac znači mnogo, jer do sada smo imali u opštini samo filijalu jedne banke. Banka koja je stopostotno u državnom vlasništvu, sigurno će potpomoći privredi Novog Kneževca, a iskazala se i potreba građana da se pojavi još jedna banka. Nadam se da će zaživeti i dobro poslovati, a nema razloga da ne bude tako“, rekao je Radovan Uverić.

Predsednik opštine rekao je da se i na ovom primeru vidi ostvarenje predizbornih obećanja da će Vlada Srbije i Pokrajinska vlada u budućnosti obraćati mnogo više pažnje na severni Banat, koji je postao jedan od najnerazvijenijih delova Vojvodine.

Izvor: dnevnik.rs