Dve osnovne škole dobile 55 računara

0
Bolnica VITA Novi Sad

Vojvođanska banka danas je donirala ukupno 55 računara osnovnim školama „Đorđe Natošević“ iz Novog Sada i „Jovan Dučić“ iz Kleka nadomak Zrenjanina.

Zahvaljujući ovoj donaciji đacima će biti olakšan rad i usavršavanje tokom časova informatike, koja je od ove godine obavezan predmet u osnovnim školama u Srbiji.

Zorica Džida, direktorka sektora Društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke istakla je da je ulaganje u obrazovanje budućih naraštajane samo plemenit, već i održiv cilj, jer doprinosi stvaranju bolje budućnosti za našu decu.

Nedeljko Đorđić, direktor OŠ „Đorđe Natošević“ zahvalio se Vojvođanskoj banci na donaciji koja će, kako je rekao, osnovcima, ali i zaposlenima u školi pomoći da se lakše uključe u digitalnu transformaciju i spremnije dočekaju uvođenje informatike.

Direktorka OŠ „Jovan Dučić“ Ranka Žuža ukazala je na značaj podrške partnera iz privatnog sektora svim školama, a posebno onima koje se nalaze van Beograda i čiji rad često nije u fokusu javnosti. Ona je podsetila da je Vojvođanska banka već donirala opremu pre dve godine, i da je tako postala jedan od prijatelja obe škole.

Izvor: RTV

POSTAVI ODGOVOR