Drugi sajam zapošljavanja za mlade

0
Bolnica VITA Novi Sad

Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar u okviru projekta „Mlad se promeni za posao pokreni“ koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, drugu godinu zaredom organizuju sajam zapošljavanja za mlade do 30 godina sa teritorije Zapadnobačkog okruga.

Sajam zapošljavanja za mlade do 30 godina sa teritorije Zapadnobačkog okruga počinje u sredu 01. februar, 2017. godine u velikoj Sali Gradske kuće u Somboru, Trg svetog Trojstva sa početkom u 11 časova.

Tokom sajma, biće predstavljeno oko 15 poslodavaca, a svoje programe i mere za podsticanje zapošljivosti mladih predstaviće i Nacionalna služba za zapošljavanje i Škola za osnovno obrazovanje odraslih, koje ćemo kao i propratne aktivnosti za mlade na temu zapošljivosti u narednim danima najavljivati putem sajta www.sob.co.rs i fejsbuk stranice Karijerni info kutak Zapadnobački okrug, navode u saopštenju.

Sajam zapošljavanja za mlade se realizuje u okviru projekta „Mlad se promeni (za) posao pokreni 2.0 – osnaživanje mladih Zapadnobačkoh okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“ koji sprovodi Somborski omladinski Boom u pertnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: Brif.rs