Aerodrom “Nikola Tesla”, preduzeće za primer drugima

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obišao je Aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, naglasivši tom prilikom da je reč o jednom od najuspešnijih preduzeća u Srbiji, koje može da posluži kao primer drugima. Đorđević je istovremeno istakao da će svaka kompanija koja ostvaruje ovakve rezultate uvek imati podršku resornog ministarstva i Vlade Srbije, navodi se u saopštenju tog Ministarstva.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević istakao je da ta vazdušna luka ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja.

On je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Ministarstvom, budući da usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, ali i ekspanzije vazdušnog saobraćaja, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih kako bi se taj saobraćaj odvijao bezbedno.

U razgovoru je zaključeno da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i AD Aerodrom “Nikola Tesla” nastaviti sinergijsko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata.

Vlaisavljević je predstavio ostvarene rezultate, ali i buduće planove, nakon čega je delegacija Ministarstva obišla najnovije infrastrukturne projekte na tom aerodromu.

Izvor: minrzs.gov.rs

POSTAVI ODGOVOR