Važno da Srbija pobeđuje, 2. aprila videćemo koga voli

0
Bolnica VITA Novi Sad

Država je suviše važna da bismo se njom igrali i vratili je onima koji su je opljačkali, poručio je danas predsednički kandidat Aleksandar Vučić i dodao da nas još samo jedna pobeda deli od pristojne i napredne Srbije.

„Nije važno koga Srbija voli ili ne voli, važno je da je Srbija počela da pobeđuje. Njih je deset i sad smo otprilike izjednačeni, njih deset i ja jedan. Potrebno je samo još malo da ih pobedimo, a videćemo 2. aprila koga Srbija voli“, rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

Naš broj je – broj 6, Vučić

Pobeđivali smo i do sada, vala ćemo i sad, i to u prvom krugu, poručio je danas gradonačelnik Novog sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u Novom Sadu.

Mitingu, uz veliki broj građana, članova i pristalica stranaka koje su podržale Vučićevu kandidaturu, lidere koalicionih stranaka, prisustvuju i strani gosti, među kojima Andrianos Đanou, potpredsednik Omladine Evropske narodne partije, Junes Oukase, internacionalni sekretar omladine nemačke CDU, stranke nemačke kancelarke Angele Merkel, kao i Norbert Bekman-Dirkes, direktor nemačke fondacije „Konrad Adenauer“ u Srbiji.

Fratini: Vučića poštuju u celom svetu i zato rado ulažu u Srbiju

Srbiju pratim godinama i uveren sam da je ona s premijerom Aleksandrom Vučućem postala stub stabilnosti u regionu, ali isto tako je važan ugled koji je on doneo s zemlji u celom svetu, rekao je na predizbornom mitingu u Novom Sadu Franko Fratini, savetnik u srpskoj vladi i bivši sef italijanske diplomatije.

„Kad idem po svetu, čujem svuda, i u SAD, i u Moskvi, u Kini, veliko poštovanje za vašeg lidera. Njega poštuju, a kad njega poštuju benefit koji vi imate od toga je da ovde investitori rado dolaze i rado ulažu“, rekao je Fratini na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Izvor: Tanjug