Vojvodina gostuje Čukaričkom

0
Bolnica VITA Novi Sad

Fudbaleri Vojvodine danas sa početkom u 17 časova gostuju u Beogradu ekipi Čukaričkog, u 16. kolu Super lige Srbije. Posle prve trećine prvenstva, Vojvodina se nalazi na trećem mestu sa 30 osvojenih bodova, dok je Čukarički šesti sa pet bodova manje, piše RTV.

Iako do kraja sezone ima još dosta utakmica, oba tima smatraju se za ekipe koje će do kraja voditi borbu za plasman na međunarodnu scenu, pa samim tim predstojeća utakmica ima dodatni značaj za oba rivala.

Na poslednjih pet takmičarskih susreta, crveno-beli su primili samo dva gola, a velike zasluge za to što odbrana „stare dame“ deluje sve sigurnije pripadaju i štoperu Siniši Saničaninu, koji je ovog leta stigao u Vojvodinu iz ekipe Mladosti iz Lučana. Pred meč protiv Čukaričkog, on je istakao da veruje u novi pozitivan rezultat svog tima, navodi RTV.

„Znamo da Čukarički ima dobru i kvalitetnu ekipu, ali ne treba mnogo time da se opterećujemo, već najviše treba da se bavimo samim sobom i našom igrom. Ako dobro i disciplinovano uđemo u utakmicu i ponovimo igru iz prethodnih mečeva, mislim da ne bi trebalo da bude problema i da ćemo uspeti da osvojimo sva tri boda“, izjavio je Saničanin.

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se danas na stadionu Čukaričkog u Beogradu.

Izvor: RTV

POSTAVI ODGOVOR