Štefanek proglašen za najboljeg rvača sveta

0
Bolnica VITA Novi Sad

Olimpijski šampion Davor Štefanek proglašen je za najboljeg rvača sveta 2016. godine u izboru Svetske rvačke federacije (UWW).

Srpski rvač je prošle godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimskim stilom…

Vučić iz Brisela čestitao Štefaneku na svetskom priznanju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas iz Brisela rvaču Davoru Štefaneku na tome što je proglašen za najboljeg rvača na svetu u 2016. godini.

Predsednik Srbije je u obraćanju u Evropskom savetu zajedno sa predsednikom Saveta EU Donaldom Tuskom rekao da je Štefanek dobio to svetsko priznanje i podsetio da je rvač iz Srbije osvojio olimpijsko zlato prošle godine u svojoj kategoriji…

Udovičić čestitao Štefaneku

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Davoru Štefaneku što je proglašen za najboljeg rvača sveta u 2016. godini.

„Svaka čast Davore, čestitam ti titulu najboljeg rvača na svetu u 2016.godini. Ti si zaslužio i ovaj ulaz u anale svetskih sportskih velikana šampione. Hvala ti za ponos i sreću koju donosiš našoj Srbiji“, navodi se u čestitki Udovičića.

Izvor: Tanjug