Partizan dočekuje ekipu Skenderbeg

0
Bolnica VITA Novi Sad

U četvrtom kolu Lige Evrope, sa početkom od 19 časova, fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju albansku ekipu Skenderbeg.

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je duel protiv albanskog Skenderbega prvo od dva finala na putu do druge faze Lige Evrope i pozvao navijače da fer i sportskim navijanjem pomognu ekipi.

„Svesni smo važnosti meča, ovo je prvo od dva finala za dalji plasman. Očekuje nas težak protivnik, agresivan, koji prima malo golova. Pokušaće na brze kontranapade da nas ugrozi. Detalji i individualni kvalitet su u ovakvim utakmicama odlučujući, nešto poput Tošićevog slobodnjaka u Čačku“, rekao je Đukić na konferenciji za medije.

Trener crno-belih apelovao je navijače da fer i sportskim navijanjem pomognu ekipi i da fudbal bude u prvom planu.

„Ne očekujem probleme, nikom nisu potrebni. Svi želimo da pričamo o fudbalu i spektaklu. Dosta smo propatili zbog problema na ovim prostorima. Nadam se da će jedina tema o kojoj ćemo pričati sutra biti fudbal. Hteo bih da istaknem dobro gostoprimstvo u Albaniji uz želju da im uzvratimo na pravi način i osvojimo tri boda. Kažnjeni smo i mi nekoliko puta i nadam se da ćemo iz njihove greške naučiti lekciju“, istakao je Đukić i dodao da su Stojković i Vulićević spremni za meč, ali da se pojavio problem sa Sumom i neizvesno je da li će igrati.

Izvor: Tanjug

POSTAVI ODGOVOR