FSS poklonio opremu klubovima iz Kovačice, Šida i Novog Sada

0
Bolnica VITA Novi Sad

Fudbalski savez Srbije obišao klubove iz Kovačice, Šida i Novog Sada u četvrtak i poklonio opremu u akciju koja je započeta od dolaska Slaviše Kokeze na čelo nacionalnog Saveza.

Delegacija FSS u kojoj su sem Kokeze bili predsednik FS Vojvodine Dragan Simović, zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović i legenda srpskom fudbala, a sada koordinator u sportskom sektoru FS S, Vladimir Petrović-Pižon, podelila je opremu onima kojima je najpotrebnija.

„U kampanji za predsednika FSS najavio sam da će jedan od prioriteta u mom radu biti i pomoć klubovima nižeg ranga takmičenja. Počeli smo sa tom akcijom i mislim da je zaista uspešno sprovodimo širom Srbije. Bili smo u mnogim mestima, a danas u Kovačici, Šidu i Novom Sadu, tako da smo u prvoj fazi obišli i grad Beograd, ali i istočnu i zapadnu Srbiju, sada i Vojvodinu. I ovo je samo početak ove, ali i drugih aktivnosti i akcija, jer ne želim da ljudi koji vode fudbalsku organizaciju sa mnom na čelu, samo sede u svojim kancelarijama, već da dođuu do svakog kluba“, izjavio je Kokeza.

Izvor: Tanjug