Đoković potvrdio: Kraj saradnje sa Bekerom

0
Bolnica VITA Novi Sad

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio preko Fejsbuka da prekida saradnju sa Borisom Bekerom.

Novak DjokovicNajbolji srpski teniser Novak Đoković zvanično preko Fejsbuka potvrdio da neće produžiti saradnju sa Borisom Bekerom.

„Nakon tri veoma uspešne godine Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posve henosti“, naveo je Đoković.

Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu donositi i sve naredne odluke“, dodao je Đoković.

Beker je od 2014. godine bio uz Đokovića, zajedno sa Marjanom Vajdom.

Od tada je srpski teniser osvojio šest gren slem titula, uključujući i dugo čekani Rolan Garos, 14 Mastersa i dva Završna Mastersa.

Beker zahvalio Đokoviću: Najlepši period u nasim životima

Legendarni nemački teniser Boris Beker zahvalio se Novaku Đokoviću na sjajnoj saradnji u poslednje tri godine koje je proveo kao trener srpskom asu i ocenio ih kao najlepše u njihovim životima.

„Hvala ti. Bio je ovo najlepši period u našim životima“, napisao je Beker na Tviteru uz fotografiju celog tima posle osvajanja Rolan Garosa, poslednjeg od šest gren slem turnira koliko su zajedno osvojili.

Izvor: Tanjug