Besplatan ulaz za meč Vojvodina-Tuluz

0
Foto: okvojvodina.org
Bolnica VITA Novi Sad

Kompanija Energotehnika Južna Bačka pozvala je danas, kao deo sponzorskog tima Odbojkaškog kluba „Vojvodina“, sve Novosađane da sutra protiv Tuluza dođu i besplatno prisustvuju utakmici tog kluba u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema rečima predsednika te kompanije, Dragoljuba Zbiljića, sponzori su otkupili sve karte za sutrašnji meč, pa će svi građani moći besplatno da podrže OK „Vojvodina“ na putu ka elitnom evropskom takmičenju.

„Ponosimo se time da smo jedna od kompanija koje trenutno čine sponzorski tim OK ‘Vojvodina’, koji sutra igra meč poslednjeg kola kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona i upućujem poziv svim našim sugrađanima i poštovaocima odbojke da dođu na meč, da pokažemo da je Novi Sad grad odbojke, da napunimo halu ‘Spens’ i da pokušamo da zajedno dođemo do pobede“, kazao je Zbiljić za Tanjug.

„Iskoristio bih priliku da pozovem navijače i sve poklonike sporta da dođu u velikom broju, podrže  nas i pomognu da zajedno pobedimo jednog velikog rivala. Biće teško i podrška će biti neophodna, a lakše je uz publiku“ poručio je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

Izvor: Tanjug

POSTAVI ODGOVOR