Parkiranje za vreme Poljoprivrednog sajma

0
Bolnica VITA Novi Sad

Za vreme održavanja 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 13. do 19. maja 2017. godine, JKP „Parking servis” organizovaće parkiranje u sledećim ulicama:

Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, Ulica Novosadskog sajma, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice, plato ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici, Ulica braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca, Ulica braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice, Ulica Branka Bajića, Mičurinova , Ulica Bogdana Garabantina, parkiralište u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom VAŽE stanarske parking karte. „Pauk” služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja.

Izvor: Novosadska TV