Izmena režima saobraćaja na uglu Temerinske i Partizanske ulice

0
Bolnica VITA Novi Sad

Radovi na investicionom održavanju saobraćajnih površina u zoni raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske počeli su danas i trajaće do 20. decembra 2017. godine.

U prvoj fazi izvođenja radova, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvijaće se dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer „desno“, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.

U drugoj fazi, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvija se dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „desno“. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.

Izmena autobuskih linija 

Zbog navedene izmene režima saobraćaja, privremeno dolazi do izmena trasa linija autobusa, i to: brojeva 30, 31, 32 i 33 tako da se, u smeru A, pruža Bulevarom Jaše Tomića, Kisačkom ulicom, Temerinskom ulicom, Putem Šajkaškog odreda, Ulicom Bajči Žilinskog i Kaćkom petljom, pored hipermarketa „Tempo“, do Temerinske ulice, i dalje postojećom trasom; u smeru B, od raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske, navedene linije pružaju se Partizanskom ulicom, Kisačkom ulicom i Bulevarom Jaše Tomića.

Takođe dolazi do izmene autobuske linije broj 5, tako da se: u smeru A, od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske, pruža Putem Šajkaškog odreda, Ulicom Bajči Žilinskog i Kaćkom petljom, pored hipermarketa „Tempo“, do Temerinske ulice, i dalje postojećom trasom; u smeru B, od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske, pruža ulicama Partizanskom, Kisačkom i Jovana Cvijića i dalje postojećom trasom, kao i trasa brojeva 21, 22, 23 i 24 tako da se u smeru B, od raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske, navedene linije pružaju Partizanskom ulicom, Kisačkom ulicom i Bulevarom Jaše Tomića.

Izvor: Brif.rs

POSTAVI ODGOVOR