Izmena režima saobraćaja na uglu Temerinske i Partizanske ulice

0

Radovi na investicionom održavanju saobraćajnih površina u zoni raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske počeli su danas i trajaće do 20. decembra 2017. godine.

U prvoj fazi izvođenja radova, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvijaće se dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer „desno“, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.

U drugoj fazi, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvija se dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „desno“. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.

Izmena autobuskih linija 

Zbog navedene izmene režima saobraćaja, privremeno dolazi do izmena trasa linija autobusa, i to: brojeva 30, 31, 32 i 33 tako da se, u smeru A, pruža Bulevarom Jaše Tomića, Kisačkom ulicom, Temerinskom ulicom, Putem Šajkaškog odreda, Ulicom Bajči Žilinskog i Kaćkom petljom, pored hipermarketa „Tempo“, do Temerinske ulice, i dalje postojećom trasom; u smeru B, od raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske, navedene linije pružaju se Partizanskom ulicom, Kisačkom ulicom i Bulevarom Jaše Tomića.

Takođe dolazi do izmene autobuske linije broj 5, tako da se: u smeru A, od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske, pruža Putem Šajkaškog odreda, Ulicom Bajči Žilinskog i Kaćkom petljom, pored hipermarketa „Tempo“, do Temerinske ulice, i dalje postojećom trasom; u smeru B, od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske, pruža ulicama Partizanskom, Kisačkom i Jovana Cvijića i dalje postojećom trasom, kao i trasa brojeva 21, 22, 23 i 24 tako da se u smeru B, od raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske, navedene linije pružaju Partizanskom ulicom, Kisačkom ulicom i Bulevarom Jaše Tomića.

Izvor: Brif.rs

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.