Zobenica: Mesto predsednika Srbije nije nikom rezervna pozicija

0
Bolnica VITA Novi Sad

„Kako objasniti večitom gubitniku Vuku Jeremiću da nikoga ne zanimaju njegova predavanja? Kako objasniti Vuku Jeremiću da Srbiju ne zanima njegovo hvalisanje Harvardom, da imitiranje bračnog para Obama, kao i do sad neviđen broj plaćenih oglasa na svakom ćošku interneta, nikoga ne impresionira“, navodi se u saopštenju SNS koje potpisuje Damir Zobenica, član Predsedništva SNS.

„Štaviše, takvo ponašanje samo ljuti građane Srbije. Ljuti ih zato što i te kako dobro pamte da je Srbija brutalno opljačkana za vreme vlasti upravo Vuka Jeremića, Borisa Tadića, Dragana Šutanovca, Dušana Petrovića i ostalih. Opljačkana je upravo pod plaštom te lažne prosvećenosti, uglađenosti i uviđajnosti.

Nakon nezapamćenog uništavanja sopstvene države pojedinci odlaze u inostranstvo, tamo žive na račun države pokušavajući da ostvare lične ambicije, a nakon neuspeha, vraćaju se u Srbiju i kao rezervnu opciju za karijeru, pronalaze funkciju Predsednika Srbije. Nije i nikada neće mesto Predsednika Srbije biti rezervna pozicija nikome, pa ni Vuku Jeremiću.

Dok se Vlada Republike Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem svakodnevno bori da pokrene sve ono što su Jeremić i drugovi uništili, istima bi bilo bolje da izađu sa nekim konkretnim rešenjem za bilo koji tekući problem. Neka npr. predstave svoj program za oporavak RTB Bor, neka Jeremić predloži model koji će omogućiti još bržu izgradnju autoputeva, neka daju svoj predlog kako se postaviti u vezi sa sprovođenjem Briselskog sporazuma ili neka Jeremić predloži bilo šta korisno, što će Srbiji doneti dobro.

Kritikovanje Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića jeste poprilično neoriginalno, a slušanje predavanja u američkom stilu, koja niko ne razume, jeste potpuno besmisleno, kaže se u saopštenju Srpske napredne stranke“, zaključuje Zobenica.

Izvor: SNS