SNS PROSLAVIO SVETU PETKU: Živimo u Srbiji i za Srbiju!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Srpska napredna stranka je sečenjem slavskog kolača obeležila slavu Svetu Petku, a domaćin slave Milos Vučević rekao je da su se danas okupili ujedinjeni i uporni sa porukom da se ta stranka bori da Srbija svake godine bude sve bolja i snažnija, jer to zaslužuju njeni građani.

slava-1

Obraćajući se prisutnima, Vučević je rekao da u Srbiji žive vredni i marljvii ljudi koji su SNS birali jer veruju da mogu da sačuvaju našu državu, njen suverenitet, kao i da Srbija može da napreduje.

„Vremena nisu laka i brojna su iskušenja i poručujemo – nismo ničiji, mi smo svoji i borimo se i živimo u Srbiji i za Srbiju“, rekao je Vučević.

slava-3

Kako je dodao, nema prepreke koju ne mogu savladati kada su ujedinjeni oko prave politike.

Vučević je naveo i da, nažalost, na obeležavanju stranačke slave nije i prvi među njima i to zbog brojnih državnih obaveza, jer mu je Srbija ispred i iznad svega.

Kako je rekao, oni svog predsednika i premijera Aleksandra Vučića podržavaju i istovremeno kažu da su deo jedinstvenog snažnog pobedničkog tima.

„Mi se ne bojimo ni kriminalaca ni tajkuna, ni političara koji su alavi na njhov novac, jer imamo podršku građana da razvijamo i učinimo Srbiju boljom, snažnijom i jačom“, rekao je Vučević.

Pored domaćina slave, slavski kolač su presekli najviši funkcioneri SNS, većina ministara, kao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ali i gosti, lideri SPS Ivica Dačić i JS Dragan Marković Palma…

slava-4

slava-5

Izvor/Fotografije: Informer