SNS: Janković štiti kriminalce

0
Bolnica VITA Novi Sad

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je zaštitnik, kako navode, kriminalaca Saša Janković danas ponovo dotakao dno i da je prava sramota Srbije.

„Nakon što je juče stao u zaštitu kriminalaca, a protiv srpske policije i svih institucija srpske države, danas je otišao korak dalje i optužio predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da je palio američku ambasadu. Ovaj jeftini politikant, bivši lažni zaštitnik građana, a istinski zaštitnik kriminalaca i utajivača poreza, treba da zna da je u vremenu o kojem govori na vlasti u Srbiji bila Demokratska stranka, sa kojom je upravo on u vrlo tesnim odnosima, i da je Srbija danas uređena i pristojna država u kakvoj su vandalizmi poput paljenja ambasada – nemogući“, navodi SNS.
Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da najozbiljnije provere sve zloupotrebe kojima se služio Saša Janković, čovek koji je svakog meseca primao 3.000 evra narodnih para, a koji nije radio baš ništa u korist građana, već je političario, bahatio se, sebe promovisao i do krajnjih granica unizio instituciju ombudsmana.

Izvor: SNS