SNS: Bar vidimo koga se i čega Srbija spasila

0
Bolnica VITA Novi Sad
Srpska napredna stranka ocenila je danas da kada se jave samoodlivci Demokratske stranke Jeremić, sa svojim najbližim saradnicima, poput Miškovićevog sudije i sličnih pametnjakovića koji su sedeli u Vladi Srbije do 2012. godine, a koji ne znaju da saberu ni dva broja, osim ako nisu u pitanju iznosi koje će strpati u svoj džep, to najbolje pokazuje čega se sve Srbija spasila kada je 2012. godine izabrala političke promene. 

„Kada se takvi jave i pametuju kako bi valjalo da se vodi Srbija, prvo čega se narod seti jeste kako je samozaljubljeni genijalac Jeremić, trošeći pare građana Srbije, pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da proglase tzv. nezavisno Kosovo. Sete se i tričavih 3,6 miliona evra narodnih para koje je ovo Tadićevo mezimče potrošilo na bahaćenja po belom svetu. Za noćenja u najekskluzivnijim hotelima Jeremić je uzeo iz budžeta Srbije samo 220 hiljada evra, i to radeći sve, samo ne u interesu Srbije, a onako patriotski, kako samo on zna, nije čak zaboravio da uzme ni dnevnice, siću od 55 hiljada evra narodnih para“, navodi se u saopštenju.

Naprednjaci smatraju da je svima jasno šta je pokretač svake akcije Jeremića i Miškovićevog sudije, sa sve Đilasom, Jankovićem, Šutanovcem, Obradovićem i njima sličnima – grčevita želja da se dočepaju fotelja kako bi nanovo sve urušili, a oni se još više obogatili.

„Od nezavisnog pravosuđa ostalo bi istureno odeljenje Miškovićevih i DS reformisanih sudija, koje presuđuju po diktatu iz jedne kancelarije, od privrednog rasta hvalili bi se minusima, dok narod ubeđuju da je minus veći od plusa, a od investicija gledali bismo njihove stanove po Vračaru od milion evra, kao i one po vračarskim pašnjacima, satove u vrednosti godišnje plate radnika u Srbiji, zimovanja na Maldivima…“, navodi se u saopštenju.

SNS dodaje, ponovo bismo na ulicama širom Srbije imali armije ljudi koje bi ovi genijalci otpustili, kao što su već uradili sa više od pola miliona radnika, a zatvorili bi preko noći, zbog svojih kombinacija, sve fabrike koje je Aleksandar Vučić otvorio i time zauvek vratili mrak u našu zemlju od čega se Srbija nikada više ne bi oporavila.

Izvor: SNS

POSTAVI ODGOVOR