Nikolić: Nema nijednog razloga zbog kojeg se ne bi kandidovao

0
Bolnica VITA Novi Sad

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da nema nijednog razloga zbog kojeg se ne bi kandidovao na sledećim predsedničkim izborima, ali da je o njima još rano govoriti.

„Ne bih voleo da se Srbija zbog neke moje izjave okrene kampanji za predsedničke izbore. Predugo bi trajala kampanja, a ja barem imam još posla“, rekao je Nikolić.

Odgovarajući na pitanje ruskih novinara da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima, Nikolić je rekao da ne postoji razlog da se ne kandiduje.

„Taj razlog nije ni nesposobnost, taj razlog nije zdravlje, taj razlog nije umor i taj razlog nije da sam ja završio sve poslove – nisam. Dakle takav razlog ne postoji, videćemo“, napomenuo je predsednik Srbije.

On je naglasio da ima još mnogo toga da obavi, te da je još izazova pred nama koje moramo da rešimo do predsedničkih izbora.

Izbori će, kako je istakao, biti na vreme – redovni, te da nema potrebe da se razgovara o tome.

„Opozicija će intenzivno pričati o predsedničkim izborima, a šta bi drugo radili. Ja ću o tome da progovorim kada za to dođe vreme i kada to bude“, naglasio je Nikolić.

Izvor: Tanjug