Stefanović: Dosovski kandidati hoće mandat da bi ponovo pljačkali Srbiju

0
Bolnica VITA Novi Sad

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da dosovski kandidati pokušavaju da vrate Srbiju nazad u mrak, gurnu u prošlost i dobiju novi mandat kako bi ponovo mogli da uništavaju i pljačkaju zemlju.

“Gotovo da su neverovatni napori koje dosovski kandidati na današnjim izborima, i Janković i Jeremić i Ivković i svi njihovi pomagači, pokušavaju da ulože kako bi Srbiju vratili nazad u mračnu prošlost”, rekao je Stefanović.

Navodi da bi oni želeli da vrate Srbiju u vreme kad se posao gubio svakog dana, kada su ljudi na sat merili koliko radnih mesta država izgubi, kada su fabrike bile razorene, a narkodileri najveći investitori.

To im tada, kaže Stefanović, nije smetalo jer su smatrali da je taj režim najbolji i podržavali ga svom snagom, a danas žele da Srbija ponovo liči na zemlju u kojoj su kriminalci i tajkuni bogati, a narod sve siromašniji.

Stefanović je rekao da vlada koju predvodi Aleksandar Vučić čini sve da Srbija postane respektabilnija u svetu, da jača ekonomski i smanjuje sve dugove, a da povećava prihode i iz toga investira u škole, bolnice, puteve.

Izvor: Tanjug