Predati potpisi za kandidaturu Vučića

0
Bolnica VITA Novi Sad

Potpredsednik SNS Miloš Vučević istakao je danas, nakon predaje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, da je SNS sa koalicionim partnerima kandidovala najboljeg.

„A to je Vučić, koji je pokazao koliko može da postigne svojim radom, marljivošću, disciplinom, a ti rezultati, koje je postigao, bili su u interesu države i naroda Srbije“, rekao je Vučević novinarima i istakao da su Vučiću poverenje poklonili kao svom kandidatu i koalicioni partneri, jer su uvereni da je on garant političke stabilnosti u narednom periodu.

„Kandidovali smo najobrazovanijeg, najmarljivijeg, Vučića, jer verujemo da je on garant političke stabilnosti Srbije u narednom epriodu. I danas neki prizivaju makedonski ili ukrajinski scenario u Srbiji. Mi svi zajedno, uz podršku građana Srbije, nećemo dozvoliti ni makedonski, ni rumunski, ni ukrajinski razvoj događaja“, poručio je Vučević.

Prema njegovim rečima, izborna utakmica biće neizvesna i neće biti lako.

„Ubeđen sam da će građani Srbije da se odluče za nastavak razvoja Srbije, sigurnu budućnost naših građana i naše, najlepše, države“, zaključio je on i pozvao građane da iskoriste briačko pravo i izađu na izbore.

Funkcioneri SNS i koalicionih stranaka predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji za kandidaturu Aleksandra Vučića 60.000 potpisa, koji su prikupljeni, kako navode u SNS, za svega 12 sati.

Sam Vučić, iako najavljivan, nije prisustvovao, a za manje od sat vremena ima predizborni miting u Kruševcu.

 

Izvor: Tanjug