Jovanov: Jeremića bi trebalo da bude sramota kad priča o Boru

0
Bolnica VITA Novi Sad

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopštio je danas da samo neko poput Vuka Jeremića, može da u momentu kada se uveliko radi na sprovodenju ideje Aleksandra Vučića o pronalaženju strateškog partnera za RTB Bor, “bez ikakve sramote, priča kako će on to da uradi, samo ako bude bio predsednik države”

Jovanov je u pisanoj izjavi za medije naglasio da bi bilo dobro da Jeremić kaže građanima sa koliko je potencijalnih strateških partnera za RTB Bor razgovarao kao Tadićev ministar.

– Koliko ih je pronašao kao predsednik Generalne skupštine UN? Odgovor je, jasno, nije našao nikoga. A nije ih našao zato što mu je, od toga da uradi bilo šta dobro za Srbiju, uvek bilo važnije da živi, jede i pije na najskupljim mestima, na račun građana, jer je vodio računa samo o sebi i nikada o Srbiji- naveo je Jovanov.

On smatra da Srbija zato i neće izabrati Jeremića, već onoga ko za nju radi marljivo i posvećeno i ima rezultate, a to je, kako je istakao Jovanov – Aleksandar Vučić.

Jovanov je ponovio da Jeremić opet nije rekao ko mu je “dao velike pare za kampanju i šta traži zauzvrat”.

Izvor: informer.rs