Jeremić: Saša Janković je za žaljenje

0
Bolnica VITA Novi Sad

Nato dosovski kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u finišu izborne kampanja žestoko je napao drugog dosovskog kandidata Sašu Jankovića.

Kako se navodi u informeru, naime, Jeremić je u intervuu za NIN poručio da je za žaljenje što se Janković nije izjasnio da će ga podržati u drugom krugu predsedničkih izbora.

Odgovarajući na konstataciju novinara NIN da ga je Janković podržao kada mu je supruga Nataša Jeremić bila ‘napadnuta’, Jeremić je do slovce konstatovao:

– Mnogi su mi tada pružili podršku, i na tome sam im zahvalan. Ali, kada je reč o političkoj podršci, mislim da je za žaljenje što Saša Janković nije hteo da uzvrati istom merom na moju više puta ponovljenju konstataciju da ću ga, ukoliko on bude u drugom krugu, bezuslovno podržati  Pitanje pobede nad Vučićem je mnogo više od ličnog uvažavanja i tolerisanja isvesnih političkih razlika – naveo je Jeremić, još jednom dokazujući da ne preza od udaraca ispod pojasa ne bili se nekako dokopao drugog kruga, ako do drugog kruga dođe, navodi informer.

Izvor: Informer.rs