Janković doživeo pravi debakl obilazeći Južni Banat

0
Bolnica VITA Novi Sad

Predsednički kandidat Saša Janković nije želeo da odgovori na pitanje novinara da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo Predraga Gojkovića: Vidno zbunjen, kratko je odgovorio „Ne“, okrenuo se  i otišao.

Predsednički kandidat DS Saša Janković doživeo je pravi debakl obilazeći Južni Banat. Demokratska stranka jedva je ubedila oko 30 ljudi da isprate Janovićev boravak u Južnom Banatu vodajući ih od jednog do drugog mesta. Pompezno najavljivani skupovi na otvorenom pretvarali su se ili u mala intimna okupljanja u polupraznim kafićima ili u parkovima.

Sam Janković pokušao da izbegne da odgovori na pitanje novinara da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo Predraga Gojkovića. Kada je uporna novinarka RTV Pančeva ipak uspela da mu priđe odgovorio je odrično okrenuo se i otišao.

Jankovićev izborni štab pri tome je bahato u Pančevu parkirao dva kombija sa tehnikom i ozvučenjem na sred dečijeg igrališta u  parku na pešačkoj zoni.

Jankovićeva namera da deli lekcije o demokratiji, ljudskim pravima, ekonomskom napretku, stajući rame uz rame sa ljudima koji su u prošlosti ekonomski razorili Južni Banat, ostavljajući za sobom pustoš, ljude na ulici bez posla, izavala je revolt birača.

Izvor: južnibanat.rs