Dosovski NATO kandidati proglasiće izbornu krađu, spremaju kamenovanje na RIK

0
Bolnica VITA Novi Sad

Saša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Radulović imaju precizan plan za izazivanje krvavih uličnih sukoba u Beogradu odmah posle izbora! U nedelju u 21h proglasiće „izbornu krađu“… Spremili 300 huligana (njih 100 dovode iz Šapca i Čačka), koji će se tući sa policijom i kamenovati RIK, saznaje informer.

Dosovski NATO predsednički kandidati okupljeni u neformalnoj ‘JOJ koaliciji’ – Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Janković sa sve liderom DJB Sašom Radulovićem spremaju se da u izbornoj noći u centru Beograda izazovu pravi ulični rat, upozoravaju odlično obavešteni izvori Informera!

Kako saznaje informer, opozicioni lideri imaju precizan plan za izazivanje krvavih sukoba 2. aprila uveče. Njihov krajnji cilj jeste da Srbiju gurnu u sistemski haos kakav poslednjih meseci gledamo u Makedoniji i da tako pokušaju da se bez izbora dokopaju vlasti.

Stvoriće haos

Sagovornici informera kažu da je dogovoreno da se tokom celog izbornog dana u nedelju pravi atmosfera neregularnosti.

Podnosiće na stotine prigovora, pokušaće da na izbornim mestima izazovu fizičke sukobe sa pristalicama SNS za koje bi onda optužili vlast. Planiraju čak i da insceniraju napade na Sašu Jankovića ili Vuka Jeremića… – nabraja za informer sagovornik, inače bliski saradnik Saše Jankovića.

Prema njegovim rečima, sve će kulminirati u nedelju u 21 čas…

Izvor: informer.rs