Uhapšen osumnjičeni za napad na policajca u Novom Pazaru

0
Foto: MUP
Bolnica VITA Novi Sad
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili i odredili zadržavanje do 48 časova Dž. K. (1983) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć pucao na policijskog službenikakoji je obavljao pozorničku delatnost, nanevši mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu.

Takođe, za F. S. (1984), E. Z (1980) i R. F. (1974) po nalogu nadležnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.
Ranjen policijski službenik u Novom Pazaru
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je sinoć u Novom Pazaru teško ranjen policajac D. Č. (1987), koji je, sa još jednim kolegom, bio u redovnoj patrolnoj delatnosti kada se iznenada začuo pucanj, a metak ga je pogodio u stomak.
On je odmah prevezen u bolnicu, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Izvor: MUP