Treća žrtva udesa kod Niša

0
Bolnica VITA Novi Sad

Dete koje je bilo teško povređeno jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Beograd, kod sela Draževac, umrlo je u Kliničkom centru u Nišu, potvrdio je danas direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

On je za Tanjug rekao da je naknadno u Klinički centar Niš dovedeno još jedno povređeno dete u toj nesreći i da je u toku dijagnostika.

Na autoputu Beograd-NIš jutros u 3,40 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je vozilo marke „pašati“ u kome su se nalazili migranti udarilo u zaštitnu ogradu.

Na licu mesta su poginule dva Avganistanca, a ukupno 11 migranata je povređeno uključujući šestoro dece od kojih je jedno kasnije preminulo, dve žene i tri muškarca.

Mađu povređenima je žena kojoj su amputurane obe noge, kaže Radovanović i dodaje da je jednom pacijentu polomljena butna kost.

Svi povređeni, navodi, najpre su jutros neposredno posle nesreće primljeni u Urgentni centra u Nišu, a nakon dijagnostike, i na odeljenja dečije hirurgije, ortopedije i neurohirurgije KC u Nišu.

Policija je izvršila uviđaj i intenzivno traga za vozačem koji je pobegao sa mesta nesreće, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug