Pucnjava u BG, povređen 20-ogodišnjak

0
Bolnica VITA Novi Sad

U Južnom bulevaru u Beogradu protekle noći je, u balonu za fudbal, povrede vatrenim oružjem zadobio 20-godišnji muškarac, koji je potom reanimiran, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do pucnjave je došlo u 20:48 sati preko puta prekare „Klas“, nakon čega je muškarac, s povredama stomaka i grudnog koša, prevezen u Urgentni centar.

Jutros je na Košutnjaku, kod Hajdučke česme, izbila tuča u 07:05 sati pri čemu su povređene dve osobe i prevezene u Urgentni centar.

Protekle noći dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda, u 02:51 sati u Kumodraškoj ulici, pri čemu je lakše povrede zadobio 24-godišnji muškarac i potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe – srčani, astmatičari, hipertoničari…

Tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 128 intervencija od čega 38 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode od kojih se jedna dogodila u Bulevaru oslobođenja kod Hrama u 18:23 sati, kada je jedna ženska osoba zadobila tešku traumu i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Posle te saobraćajne nezgode intervenisala je i druga lekarska ekipa, koja je na licu mesta zbrinula dve osobe, dodala je Macura.

Izvor: Tanjug