Pokušala pijana da pobegne novosadskoj saobaćajnoj policiji

0
Bolnica VITA Novi Sad

Pripadnici novosadske saobaćajne policije su prilikom redovne kontrole saobraćaja tokom vikenda uhvatili ženu vozača (43), koja je vozila treštena pijana, a pokušala je da pobegne od policije i završila je u kanalu pored puta, na sreću, nepovređena.

„Patrola je u Sremskoj Kamenici obavljala redovnu kontrolu saobraćaja, kada su u subotu , oko 23 časa, pokušali da zaustave automobil novosadskih registracija, koji se kretao ka Iriškom vencu. Međutim, vozač, u ovom slučaju žena, je umesto da stane, dala gas i krenula da beži.

Patrola je krenula za njom i ubrzo su pronašli automobil i ženu vozača, koja je kod obilaznice prema Kamenici najpre udarila u saobraćajni znak,a zatim sletela s puta“ kaže za Informer izvor iz novosadske saobraćajne policije.

Alko- test je pokazao da je žena imala čak 2,04 promila alkohola u krvi, pa je odvedena u policijsko treznilište i protiv nje je podneta prijava zbog više prekršaja koje je počinila.

„Najzanimljivije je da se pravdala kako nije videla policijsku patrolu, niti znak u koji je udarila“ rekao je sagovornik Informera.

Izvor: informer.rs

POSTAVI ODGOVOR