Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Napretka

0
Bolnica VITA Novi Sad

U 19. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra, 4. decembra, od 17 časova dočekuju ekipu Napretka na “Karađorđu”, a odlukom Upravnog odbora FK Vojvodina, ulaz na ovu utakmicu biće besplatan.

Svi gledaoci koji budu želeli uživo da prisustvuju jednom od najzanimljivijih mečeva narednog kola Super lige, svoje ulaznice moći će besplatno da preuzmu na blagajni stadiona.

Ulaznice za zapad i istok preuzimaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona.

Podela ulaznica počeće najkasnije sat vremena pre početka meča, a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da preuzme najviše tri ulaznice. Za ulazak na stadion, ulaznicu će morati da imaju i deca svih uzrasta.

„Na ovaj potez, fudbalski klub Vojvodina se odlučio kako bi odao zahvalnost svojim vernim navijačima za zdušnu i veliku podršku na derbi utakmici protiv Partizana, kada je našim igračima konstantno stizala podrška sa severne, zapadne i istočne tribine stadiona“, navodi se na sajtu FKV.

FK Vojvodina poziva svoje pristalice da u još većem broju dođu na utakmicu protiv Napretka i pomognu “staroj dami” da nastavi svoj put ka zacrtanim ciljevima ove sezone.

Izvor: Brif.rs