Vučić otvorio Centar za objedinjene usluge Etihad Aviation grupe

0
Bolnica VITA Novi Sad

 

Etihad Aviation Group otvorio je danas Centar za objedinjene usluge u Beogradu, u kojem će biti zaposleno 200 radnika, a koji će pružiti usluge kontakt centra i programa lojalnosti. Centar su otvorili premijer Aleksandar Vučić generalni direktor Etihad aviation group Dzejms Hogan.

Planirano je da se broj zaposlenih poveća na oko 685 do 2020. godine, a centar je do te godine osposobljen da primi 4,4 milona poziva.

Zaposleni će u početku pružati usluge rezervacije i izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja i obrada zahteva za posebnim uslugama.

U pogledu programa lojalnosti, zaposleni u kontakt centru će moći da pruže informacije o programima, kao i usluge upravljanja korisničkim nalogom i bonus miljama.

Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije aviokompanija članica grupacije Etihad Ervejz sistem – usluge kontakt centra i programa lojalnosti u Evropi za aviokompanije Etihad ervejz, Er Srbija, Er Sejšels i Etihad Ridzenel, a u dogledno vreme će obuhvatiti i aviokompanije Alitalija i Erberlin.

Izvor: informer.rs